Trajni lak za nokte

antropoti-concierge-service-pro-gel-nail-polish-1Nerijetko kažu kako ruke otkrivaju gotovo sve o osobi s kojom razgovarate ili ste u društvu; ukoliko samo malo bolje pogledate u ruke osobe, moći ćete išćitati iz njih veliki dio osobnosti.
Ruke pokazuju brigu o sebi i svojoj koži, odaju godine i brojne druge tajne dok će nokti utjecati na formiranje prvog dojma o urednosti, zdravlju i njezi.
Ukoliko želite počastite sebe vrhunskom manikurom trajnim lakom u ANTROPOTI Vip Club-u i uživajte u pogledu na svoje nokte što će Vam bitno popraviti raspoloženje.
Manikura i geliranje trajnim lakom – polish pro tehnikom, za razliku od drugih tehnika, podrazumijeva apliciranje gel laka direktno iz bočice laka, na prethodno uređene nokte ruku.
Riječ je o čišćoj i sofisticiranoj metodi nanošenja koja se odražava i na kvalitetu trajanja.

Tretman započinje klasičnom manikurom i uređivanjem kožice oko noktiju, te završava aplikacijom trajnog gel laka u željenoj boji. Ako možda niste raspoloženi za boje, odlučite se za french manikuru. Bez obzira na izbor, Vaši će nokti izgledati njegovano, uredno i lijepo.
Za samo 30 minuta, koliko traje cijeli tretman, Vaše će ruke doživjeti kompletan preobražaj, a Vama dugotrajan osjećaj zadovoljstva.

 CJENIK USLUGE NJEGE NOKTIJU

 Geliranje trajnim lakom Polish pro tehnikom – Redovna cijena: 150,00kn

Napomena: Cijene su važeće za područje grada Zagreba, za područje drugih gradova u Hrvatskoj molimo nazovite nas za cijene.