Casting prijava

Imate li onaj faktor X koji je potreban?

Prije nego što ispunite obrazac casting prijave u nastavku, djevojke trebate znati da predstavljate ANTROPOTI VIP CLUB u punom smislu riječi i samim time i Vi postajete odgovoran dio ekskluzivnosti i glamura potrebnog za uspjeh u zahtjevnom VIP svijetu. Kako bi zadržali tražene visoke standarde, biramo samo one najbolje kandidate iz svijeta hostesiranja i modelinga.
Naši klijenti imaju istančani ukus, zato ukoliko smatrate da zadovoljavate tražene kriterije kao djevojka hostesa ili model prijavite se kao mogući član našega vrhunskog tima. Samo  uz osnovnu ljepotu izgleda, educiranost, inteligenciju, poznavanje kulture ophođenja u socijalnom okruženju i tečnim poznavanjem engleskog jezika možete postati dio ANTROPOTI VIP CLUB-a.
Zahtjevamo pristup pravog profesionalizma i ne priznajemo ništa manje od toga.

Ivana Trošić, direktor

Molimo da popunite ovu PRIJAVU i da se pridružite

ANTROPOTI VIP CLUB-u !!!

* Označiti Obavezna informacijska polja.

 

[gravityform id=”9″ name=”Casting prijava” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Antropoti VIP Club podatke klijenta tretira s najvećom sigurnost, te isti nikada neće biti prodan trećoj strani. Međutim, trebamo valjanu adresu e-pošte kako bi vam poslati ponudu koju ste zatražili i valjani broj telefona (po mogućnosti svoj broj mobitela), tako da vas možemo kontaktirati i da ste u mogučnosti postaviti nam pitanja koja bi vam pomogla kod prijave za hostesu ili modela. Naš cilj je stvoriti savršeno iskustvo za vas i vašu grupu, osiguravajući vaše daljnje korištenje usluga Antropoti Vip Club-a u budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *