Klijenti o nama

FSM International Ltd je radio s gđom. Ivanom Trošić od 2008 i s Helluor Ltd od svog osnivanja u 2012. Tijekom tog razdoblja, zajedno smo isporučili preko 20 uspješnih projekata. Mi smo pronašli da je gđa. Ivana Trošić iznimno odana, iskrena i predana u svim našim zajedničkim radovima i mi se ne ustručavamo preporučiti je kao partnera u vašim projektima.

Zagreb, 27.01.2013.
Michael Chulina, direktor
FSM International LTD
26 floor .2345
SHANGHAI CHINA

Ivana, hvala ti puno na svemu što si učinila za nas i naše vjenčanje. Bilo je prekrasno i kao iz bajke. Stalno svakog dana svi pričaju samo o našem vjenčanju. Moj bratić se ženi uskoro i odmah je pitao tko je sve organizirao i on isto želi limuzinu Hummer :) i dali smo mu tvoj kontakt. Svima ćemo te preporučiti. Hvala ti.

Zagreb, 2013
Ines & Manuel

Poštovana Ivana,

ovim putem htjela bi se zahvaliti Vama i Vasem Antropoti Vip Clubu, na izvrsnoj edukaciji koju ste mi pružili kao svojoj polaznici. Jako sam zadovoljna sa svime što ste me naučili i osposobili za rad vizažista. Naučili ste me ne samo šminkati, nego i birati proizvode, kako se odnositi prema raznim tipovima kože…. sve u svemu puno Vam hvala na izvrsnoj organiziranosti, ljubaznosti i strpljenju. Rado ću Vas preporučiti!

Zagreb, 2014.
Srdačan pozdrav,
Elizabeta Daka

Draga Ivana……zadovoljstovo mi je da vam se mogu ovim putem zahvaliti za nauceno sminkanje, jako sam zadovoljna onime sto ste me naucili, moram naglasiti posebno podlogom jel se to bas ne moze nauciti bilo gdje i naravano nadam se nasoj daljnjoj suradnji. Hvala

Zagreb, 2014.
Srdacan pozdrav,
Tina Misic

 

Dear Ivana,

I just wanted to give you a big THANKS back to the wonderful package which made you ready for me and that everything worked so well and uncomplicated with you – that is a real pleasure :) !!!!!!!

We had a lot of fun!!!!!

14.9.2015

Kind regards from Frankfurt

Sabrina

 

Draga Ivana… Jako sam zadovoljna na svemu sto si ucinila za nas. Sala i crkva su bili prekrasno dekorirani sto su gosti komentirali u vrlo pozitivnom tonu a na moje sveopce odusevljenje.

Meni kao mladenki je to puno znacilo. Zaista se covjek u tim, pomalo stresnim, trenucima moze osloniti na tebe. Svim buducim mladecima toplo preporucujem tvoje usluge. Hvala jos jednom!

Jelena Corleone – Weddings in Croatia – Antropoti

  1. rujna 2015

 

Svaka čast na trudu, potrosenom vremenu na telefonu! Buket savršen, limuzina još bolje! Hvala za sve!! Šaljem slike kad ih dobijem

Martina Radović Molnar – Weddings in Croatia – Antropoti

  1. siječnja 2016

 

Ivana hvala na prekrasnom uređenju kuce … Jako smo zadovoljni bili tobom i i tvojom uslugom sve pohvale

Robert Nikolina Golomeić  – Weddings in Croatia – Antropoti

  1. travnja 2016