Masaža

antropoti-concierge-service-massage-stones1 (1)U današnje vrijeme svakodnevnog stresa, masaža je postala vrlo važna potreba u kulturi zdravog življenja.

Od davnine je poznata i priznata metoda prevencije, liječenja i otklanjanja raznih tegoba.

Masaža je preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti čovjeka.Masaža može biti stimulativnog ili opuštajućeg karaktera. Masažom djelujemo na tijelo, emocije, um i duh.

 

 

 • Masažom se stimulira, oslobađa napetost u ramenima, vratu i leđima
 • Masaža je odlično sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice
 • Njeguje kožu, čini je mlađom, mekšom i sjajnijom
 • Masaža potiče cirkulaciju krvi, potiče cirkulaciju u mišićima, a time i prokrvljenost organa
 • Otklanja iz tijela otpadne tvari
 • Razgrađuje celulit
 • Dovodi tijelo i psihu u harmoniju
 • Duboka relaksacija koja pomaže uklanjanju mentalnog i fizičkog umora
 • Organizam postaje sposoban da sam rješava svoje tegobe, strujanjem energije koja se oslobađa i dovodi tijelo u stanje prirodne ravnoteže
 • Potiče probavu, asimilaciju i eliminaciju
 • Odlična metoda za opuštanje prije nekih terapijskih tehnika koje, u svrhu postizanja što boljeg učinka, zahtijevaju opuštenost mišića (kao kod tretmana kiropraktike)

antropoti-concierge-service-massage-stones1 (2)

Klasična masaža: Iskustvo masera važno je i presudno kod izbora tehnike masiranja, da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava. Sastoji se prvenstveno od opuštanja, uklanjana stresa i napetosti u mišićima. Kod klasične masaže tijela, maser nizom pokreta na tijelu gladi, stišće, češka, kruži, udara po goloj koži tijela i velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične i izdržljive.

Parcijalna masažaParcijalna masaža je masaža pojedinih dijelova tijela, npr. leđa, ruke, noge, trbuh, glava. Parcijalna masaža izvodi se na zahtjev klijenta koji želi da mu se masira određeni dio tijela i traje 15-30 min.

Masaža lica, vrata i dekolteaMasaža koja dovodi do poboljšanja cirkulacije, zategnutosti kože, uklanja glavobolje i dobar je saveznik u prevenciji borbe protiv bora.

Masaža dlanaMasaža tzv. Hedovih zona na šaci je masaža šake (dlana). Masažom dlana ublažuju se i bolovi u sinusima, kičmi, a potiče se i bolja cirkulacija.

antropoti-concierge-service-massage-stones1 (3)Masaža stopalaMasaža stopala kratko traje, a osvježava i opušta ne samo stopala, nego i čitavo tijelo i potiče cirkulaciju u njemu.

Anticelulitna masaža: Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati i kao posljedica hormonalnog poremećaja. Anticelulitnom masažom djelujemo na “razbijanje” masnih stanica, celulita, tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine. U anticelulitnoj masaži masiraju se dijelovi tijela zahvaćeni celulitom (noge, stražnjica, ruke) i neizostavan je dio anticelulitnog programa. Ručna anticelulitna masaža prilagođava se svakom klijentu individualno prema potrebi. Preporučujemo tretmane anticelulitne masaže, jer niti jedan uređaj ne može zamijeniti ruke masera, kao i dobitni rezultat na tijelu, odgovrajuću dijetu s puno tekućine i puno kretanja. Prema potrebi, tretmani mogu trajati od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. Svakako je preporuka od najmanje 10 (deset) tretmana, prilikom kojih se postižu vidljivi rezultati na tijelu.

Antistres masažaAntistres masaža je nježna i umirujuća, namjenjena za maksimalno opuštanje. Maser masažom kombinira duge, nježne i spore masažne pokrete sa Secrets of Amazoniauljem. Antistress masaža je idealna, maksimalno će Vas opustiti i dati Vam osjećaj lakoće još dugo nakon tretmana.

Četveroručna masažaMasaža dvaju terapeuta u kojoj se klijent prepušta njihovim harmoničnim pokretima. Masaža duboko opušta, vraća energiju, te uklanja stres. Jedna od najučinkovitnijih masaža za postizanje relaksacije i smanjenja napetosti u mišićima.

Beautiful couple enjoying in the back massage.Masaža u paruPriuštite si opuštanje masažom u toplom i ugodnom ambijentu ANTROPOTI VIP CLUB-a, s vama dragom osobom (prijateljem, prijateljicom, suprugom, majkom…) i provedite trenutke druženja na najkvalitetniji mogući način. Dva terapeuta koja svakom klijentu pristupaju individualno, na usluzi su Vam u ANTROPOTI VIP CLUB-u.

Hot Stone masaža: Ako želite isprobati nešto originalno, isprobajte “Hot stone masažu”.
Doživjeti našu hot stone masažu i osjetiti sve prednosti toplog vulkanskog kamenja. To je masaža koja liječi vaše tijelo, um i dušu – pruža jedinstven doživljaj opuštanja uz poticanje cirkulacije.
Hot stone masaža je prirodna terapija u kojoj se zagrije kamenje i nalazi se na dijelovima tijela klijenta kako bi se povećala terapijska korist. Koriste se obično riječne kamene stijene ili druge vrlo glatko obrađeno kamenje izrađeno od bazalta. To kamenje je grijano u dezinfekcijskoj vodi prije upotrebe.
Visok sadržaj željeza u bazaltu pomaže kamenju zadržavati toplinu tijekom masaže. Hot Stone masaže je blagotvorna na fizičkim i psihičkim nivoima. Uvijek provjerite sa svojim liječnikom prije nego uzimate hot stone masažu; pojedincima s određenim uvjetima-uključujući trudnice i osobe s povišenim krvnim tlakom se savjetuje da izbjegavaju tu vrstu terapije.
Maknite se od stresa svakodnevnog života i opustitite se uz Antropoti Vip Club “Hot stone masažu”.

antropoti-concierge-service-massage-stones2