Usluge čekanja

Kad nitko ne želi čekati, jer nema vremena, Antropoti Concierge će vas čekati, i dostupan je u svim svojim uslugama čekanja za sve što vam je potrebno i kada nemate nikoga slobodnog za prijevoz tamo gdje trebate otići i da vas pričeka dok završite sve svoje obveze.

Trebate hitno prijevoz za sebe ili osobe iz obitelji, prijatelje, kolege ili vaš susjed treba pomoć otići do liječnika, na poštu, prijevoz do bolnice ili iz bolnice, prijevoz do vas za drage goste ili poslovne partnere, nazovite nas i mi ćemo se pobrinuti za sve.
Jedan vaš poziv osloboditi će vas zabrinutosti oko prijevoza za osobe kojima je potrebna pomoć pri dolasku i odlasku na željeno mjesto, dok ste na poslu ili putu ili samo trebate pouzdane i slobodne osobe i prijevoz na koji možete računati u svakom trenutku.
Antropoti Concierge tim stoji vam na usluzi i ako je potrebno doći će i do najvišeg kata zgrade i pomoći vam sići u auto, odvesti i vratiti vas sigurno i na vrijeme, pomoći će vam nositi tešku prtljagu nakon putovanja ili pune vrećice namirnice iz trgovine, pomoći će vam pri dolasku i odlasku iz bolnice nakon operacije u bolnici, prijevozom u liječilišta ili staračke domove.

Naše usluge uključuju, ali ne ograničavaju se na:

  • Isporuka Ne-Medicinske Njege (prije i nakon ambulantnih kirurških zahvata)
  • Nadzor radnika i popravak kuće
  • Dolazak gostiju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *