Zaruke

antropoti-concierge-service-romantic-spa-gateway

Jeste li razmišljali o pitanju najvažnijeg
Pitanja vašeg života?

Niste sigurni kako i gdje to učiniti, a niste sigurni i što kupiti? Antropoti Vip Club Concierge usluge za vas čini zaruke lakim, brzo i potpuno vas nauči sve što trebate znati da možete savršeno dati znak svoje ljubavi. Želimo da znate kako su u Antropoti Vip Clubu, naši vodiči Zaruka potpuno usredotočen na vas.

 

Prije zaruka

Pažljivo planiranje davno prije iskakanje pitanja može vam pomoći da prosidba prođe glatko, bez bilo kakve neugodnosti ili nesigurnosti za pojedinca. Kako nebi svaka prosidba bila ista i svaki par trebao bi pronaći svoj put za zaruke, naša pomoć može biti smjernica za uskoro-će-biti zaručeni parovi.
Prije svega, ako postoji ljubav, povjerenje, poštovanje i predanost u vašoj vezi, zaruke će biti korak koji vodi do vaše sreće cijeloga života.

 

antropoti-concierge-service-engagement-romantic-couples

Kako se zaručiti?

Bilo da želite proglasiti svoju ljubav pred cijelom svijetom ili to napraviti u intimnom trenutku između samo vas dvoje, vaša prosidbe je jedan od najvažnijih koraka u vašoj vezi. To je prvi znak da ste spremni da se stvari postave na sljedeću razinu, a to je dogovor provesti ostatak svog života zajedno. Početak zaruka je važan trenutak prigode … ali ne treba biti neodoljiv.
Svi smo čuli za čovjeka koji je unajmio zrakoplov s natpisom bannera koji leti nebom “Udaj se za mene”.
Ili iznenađenje koje završava da se on spusti na jedno koljeno. A možda je to tvoj stil.
Prirodno je biti nervozan prije nego što izleti pitanje. Možda želite vježbati ono što mislite govoriti, ali neka bude jednostavno.
Samo joj recite da je volite, stavite prsten na prst i čekajte da ona kaže, “Da!”

Bez obzira na metodu koju ste izabrali, postoji nekoliko ključnih čimbenika koje trebate poduzeti prije nego što izleti pitanje.
Znati kako se zaručiti uključuje više od planiranja romantične prosidbe ili kupovine zaručničkog prstena.

Uz našu pomoć, savjete i ideje oko planiranja zaruka i planiranja vašeg zaručničkog partyja imat ćete posebno vrijeme za sjećanje

i vi možete slaviti svoju jedinstvenu vezu s osmijehom!